Hjem » Rådgivning

Rådgivning

Vil du være bedre sammen med det modsatte køn?

Så har jeg tre forskellige tilbud til dig. Det ene er samtale/rådgivning. De to andre tilbud er professionel hjælp til bedre profiltekst og -fotos, når du dater online. Få flere oplysninger nedenfor.

I alle tilfælde lover jeg dig 100 procent diskretion. Hvad vi taler om, dine tekster, fotos, telefonnummer, mailadresse osv. - jeg sletter alt, når vi er færdige, og intet bliver givet videre til andre på nogen måde.

Sommertilbud

Nyhed: Har du et konkret og nogenlunde afgrænset spørgsmål til en situation, så mail det til mig og få et hurtigt og effektivt svar. 100 pct. diskretion. Pris: 400,- inkl. moms. Send dit spørgsmål til mandensmanual@gmail.com.

Vil du have en god kæreste?

Bliv bedre til at møde en mulig partner. Bliv skrappere til at se, om den anden virkelig er god for dig. Bliv dygtigere til at vurdere, hvornår du skal sige ja til et menneske, eller det er bedre at fortsætte søgningen.

Alle kan blive bedre, for seriøs kærestejagt er noget, der kan læres. Vi er hverken født som vindere eller tabere, når det gælder følelser og kærlighed. Som alt andet i livet er det et spørgsmål om færdigheder. Dem kan du træne op, tilpasse til dine ønsker, og så skal du bruge dem i praksis. Det sidste kan kræve lidt mod. Den gode nyhed er, at mod også kan læres. Jeg vil gerne hjælpe dig.

Få en seriøs samtale med fornuftig rådgivning og konstruktiv feedback, der forbedrer dine muligheder for at finde et menneske, du bliver rigtig glad for.

Du bliver bedre rustet, uanset om du oplever specifikke problemer, om du er kørt fast i processen med en bestemt person, eller om det er mere generelle ting, der spænder ben. Blandt meget andet kan du få svar på følgende spørgsmål:

Hvor finder jeg en partner?
Hvordan gør jeg processen både effektiv og til en god oplevelse?
Hvordan kommunikerer jeg bedst både personligt og skriftligt?
Hvilke forventninger er rimelige?
Hvordan opfører jeg mig bedst?
Hvornår skal vi have sex?
Hvilke advarselstegn skal jeg holde øje med hos den anden?
Hvilke ønsker skal jeg stå fast på, og hvornår bør jeg gå på kompromis?
Hvordan beskytter jeg mine grænser?
Hvordan kommer jeg over andres afslag, og hvordan gør jeg det selv forbi?
Hvordan håndterer jeg de svære samtaler?
Hvornår skal jeg binde mig til en bestemt person og indstille jagten?

Skriv til mig på mandensmanual@gmail.com og fortæl kort, hvad du vil være bedre til. 100 procent diskretion.

Pris: 895 kr. for halvanden times samtale over Skype eller telefon. Rabat ved flere samtaler.

Rådgivning Mandens Manual Ole Grosen
Mangler du en at følges med, men har svært ved at finde den rigtige? Kontakt mig, og jeg hjælper dig på vej. Foto: Ian Sane, Creative Commons.

Gør din datingprofil mere attraktiv

Du får en gennemgang af tekst og fotos i din datingprofil med konkrete forslag til forbedringer.

Din ny profil vil gøre en positiv forskel, fordi du får tegnet et tydeligere billede af dig selv. Nej, det bliver ikke et lyserødt skønmaleri, men en sandfærdig og effektiv tekst. På samme måde får du tips til at vælge de fotos, der fungerer bedst, når dine potentielle partnere browser rundt på datingsitet.

Send tekst, billeder og dit telefonnummer til mig på mandensmanual@gmail.com. 100 procent diskretion.

Pris: 845 kr. Rådgivningen foregår over telefon.

Få din profil skrevet professionelt

Få en effektiv datingprofil med velskrevet tekst, de rigtige billeder, og et profilnavn der afspejler din personlighed. Jeg har 25 års erfaring med journalistik og kommunikation. Lad mig skrive din profiltekst for dig og foreslå de fotos og beskæring, der bedst rammer de mennesker, du vil have i tale.

Teksten tager udgangspunkt i dig som person, dine værdier og dine ønsker. Med i prisen er interview til brug for skrivningen og en enkelt gang korrektur.

Skriv til mig på mandensmanual@gmail.com. Så tager vi den derfra. 100 procent diskretion.

Pris: 1.795 kr. Rådgivningen foregår over Skype/telefon. Du sørger for fotos.

Betaling og praktiske oplysninger

Beløb forudbetales via MobilePay.
Når du har sendt mig en mail med baggrundsoplysninger og evt. fotos, sender jeg dig en sms, så vi kan aftale tidspunkt for en samtale.
Udveksling af profiltekster mv. foregår ligeledes pr. mail, hvor du også modtager din kvittering.