Hjem » 3 gode programmer om kærestejagten

3 gode programmer om kærestejagten

Del dette indlæg

Indrømmet, dette indlæg er desværre lidt eksklusivt – ikke alle kan være med. Det handler om tre udsendelser, der belyser pardannelse, dating og skønhed (eller manglen på samme). Hvad du får ud af et eller flere af disse programmer, vil jeg rigtig gerne høre, så skriv endelig en kommentar.

Du skal imidlertid være hurtig for at se den første udsendelse, og de to andre kræver abonnement til Netflix. Det sidste kan skaffes i form af en gratis prøveperiode. Jeg beklager, at ikke alle uden videre har adgang til programmerne, men de er seværdige for dem der har. Nej, dette indlæg er ikke sponsoreret af nogen som helst.

Grimrian (DR)
Hvad betyder det, når man har sit udseende imod sig? Når man er, hvad de færreste tør kalde det, grim? Grimme babyer får mindre opmærksomhed, og som voksne får de dårligere karrierer og lavere løn end deres smukkere jævnaldrende. For slet ikke at tale om mulighederne for at finde en kæreste.

Entertaineren Jacob Haugaard, selverklæret grim, er en glimrende vært i dette program om grimhed, som vi helst ikke taler åbent om.

Programmet fører ham til London, hvor han får sit ansigt scannet i 3-D, og får at vide at det formentlig vil koste små 300.000 kr. at rette nogenlunde op på moder naturs luner. Til gengæld får han chancen for at tjene nogle af pengene hjem igen hos et bureau, der har specialiseret sig i grimme modeller.

Programmet slutter med et interview med en dansk mand, som Haugaard ikke ville drømme om at bytte udseende med. Hvor heldig kan en så uheldig mand være med sit kærlighedsliv? Det får du at se. Men skynd dig, for Danmarks Radio plejer at fjerne programmer fra serveren efter en uges tid.

Meet the Patels (Netflix)
Ravi Patel har netop slået op med sin amerikanske kæreste Audrey, han nærmer sig 30 år, og hele hans store familie er konstant efter ham: “Hvornår skal du giftes?”

Han dater mulige partnere gennem særlige sites for indere i USA, hvor det også er almindeligt, at giftemodne sender deres “cv” i omløb. Han deltager i et særligt stormøde for unge, der ligesom hans familie har rødder i et bestemt område i Indien. Kort sagt: Han trawler USA igennem på kryds og tværs samt forældrenes hjemland i jagten på en brud. På hele Ravis tour d’amour bliver han belært af forældrene, der i årtier har haft et lykkeligt forhold, selv om det begyndte som et arrangeret ægteskab.

Det er en historie om gamle traditioner, der bliver konfronteret med moderne metoder, når det handler om at finde en partner. Den er lærerig på mange planer, og så er den både underholdende og morsom. Lidt ligesom My Big Fat Greek Wedding – men dette er en dokumentar.

Chelsea Does Marriage (Netflix)
Chelsea Handler er komiker i det daglige, men i denne dokumentarserie tager hun blandt andet pulsen på ægteskabet, set med amerikanske øjne. Set med danske kan disse storslåede bryllupper med deres overdådige forventninger være noget af en mundfuld.

Når jeg synes, dette er en interessant udsendelse, er det ikke på grund af selve emnet. Derimod er Chelsea Handler et studium værd. Hun bruger sig selv som prøveklud igennem programmet, og læg mærke til, hvordan hun kommunikerer med andre.

Hun vil gerne selv have en partner, men hvorfor lykkes det ikke? Det har familie og venner et bud på, og det er enslydende – og ikke nødvendigvis gode nyheder for hovedpersonen.

Tip: Søg på Chelsea Does for at finde serien, og vælg så Chelsea Does Marriage.

Hvad mener du? Skriv en kommentar.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *