Hjem » Du finder aldrig drømmepartneren

Du finder aldrig drømmepartneren

Del dette indlæg

Mand, du finder hende aldrig på nettet. Kvinde, du finder ham aldrig i virkeligheden. Du finder aldrig drømmepartneren.

Forvirret? Det kan jeg godt forstå. Fortvivlet? Det skal du ikke være. Der er gode grunde til at være optimist, og dem vender vi tilbage til lige om lidt.

Læs bare dette indlæg, som jeg stadig står ved. Det handler om, at du skal sortere i potentielle partnere. Dels så du kan få det, du absolut må have i et forhold, dels så du undgår dem, der er dårlige partnere for dig. Allervigtigst handler det om, at du må indse dine egne begrænsninger, inden du stiller krav til andre.

Men de fire øvelser er kun en måde at grovsortere på. Drømmepartneren og idel lykke er de ikke opskriften på.

Vil du gerne vide, hvordan du får fat i drømmepartneren? Selvfølgelig vil du det. Desværre er der ingen, der kan fortælle dig, hvordan du finder det vidunder, der gemmer sig blandt enhjørninger for enden af regnbuen.

Du kan ikke snydekigge ind i fremtiden

Så mange vil gerne finde klicheer som prinsessen eller ridderen på den hvide hest, at de i deres datingprofiler efterlyser “min sidste kæreste” eller “ønsker at få slået benene væk under mig.” På den første date møder de så et menneske, der er lige så almindeligt som dem selv og kan slet ikke få øje på det eventyrlige på den anden side af cafebordet. Det kan den anden person sandsynligvis heller ikke.

Det tror pokker. Det svarer til, at du ser på kriminalromanens omslag og vil vide, hvem morderen er. Det står på en af bogens sidste sider, og du er velkommen til at bladre frem og finde navnet, inden du køber bogen.

Mennesker er ikke bøger. Du aner ikke, hvordan et fremmed menneske tænker, føler, opfører sig, kysser, elsker, dyrker sex, skændes, er glad eller håndterer en krise.

Jeg tror heller ikke, du finder ud af det på hverken en uge eller en måned, for der er ingen faste regler i dating længere. Efter et år ved du mere. Efter tre ved du en del om vedkommende. Holder I sammen i ti år, er der en rimelig chance for at vide, om dette menneske viste sig at være en drømmepartner for dig eller ej.

Du finder aldrig drømmepartneren. Drømmepartneren er derimod den, du finder. Det er den person, du stadig holder af trods de dårlige egenskaber, vi alle besidder. Det er hende eller ham, du føler dig godt tilpas sammen med, som du kan være åben overfor, hvor der er tillid, loyalitet, respekt og venskab, samtidig med at I stadig begærer hinanden seksuelt.

Drømmepartneren er den, der over tid viser sig at være den rette. Det er noget, du først kan opdage, når du ser tilbage i tiden. Ikke frem.

Hold op med at tænke i sort eller hvidt

Jo, det kræver mod, lyst, hengivenhed og tålmodighed at komme så langt. Det kræver så meget mere end den sølle investering, der ligger i et par dates.

Prøver jeg at overtale dig til at blive sammen med hvem som helst, uden at der er følelser eller seksuel tiltrækning? Selvfølgelig ikke. Dette handler bare ikke om, at enten får du alt her og nu, eller du bliver snydt, udplyndret og kørt igennem en kompostkværn. Mandens Manual abonnerer ikke på tænkning i sort/hvidt.

Jeg vil hellere opfordre dig til at give tingene en chance, når både dine følelser og din fornuft giver deres samtykke. Skulle du så opdage faresignaler undervejs, kan du tage en ny beslutning. At se en anden som drømmepartneren er en lang proces. Her kan du ikke tage et snydekig på næstsidste side, men må læse hele bogen.

Hvad mener du? Skriv en kommentar.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *