Hjem » Kære læser, hvem er du?

Kære læser, hvem er du?

Del dette indlæg

Jo, det er lige præcis dig, jeg tænker på. Du sidder og læser i Mandens Manual lige nu, og det er jeg glad for.

Selv om bloggen kun er godt tre måneder gammel, er det begyndt at gå stærkt. Flere og flere mennesker læser med, og det sætter nogle tanker i gang.

Først og fremmest er jeg glad, når der er nogle, der kan bruge indlæggene til noget. Det giver mig endnu mere lyst til at fortsætte, men det rejser også et vigtigt spørgsmål: Hvordan skriver jeg om de emner, du synes er de vigtigste for dig?

Hvordan du kan få mest ud af mandensmanual.dk, vil jeg gerne vide mere om. Det er ikke fordi, cigarkassen med ideer til indlæg er blevet tømt. Hvordan kvinder og mænd finder hinanden er så stort og broget et emne, at der er masser at skrive om i lang tid. Men dit input er vigtigt og kan gøre denne blog bedre.

Begge køn har noget at bidrage med
Kvinder har også fundet vej hertil, og det glæder mig. I er halvdelen af verden, og da målet med bloggen netop er gøre livet lettere og sjovere for begge køn, er I meget velkomne.

Men hvilke områder af den gode, gamle leg mellem kønnene er vigtigst for dig? Er der nogle trin i parringsdansen, der er sværere end andre? Er der nogle temaer eller emner, der kunne give dig bedre resultater med det modsatte køn, hvis de blev belyst?

Vi ser lidt forskelligt på verden, afhængigt af vores alder. Om vi bor i en landsby eller i en storby betyder noget for, hvor let vi kan komme i kontakt med en partner. Derfor spørger jeg også om dette.

Jeg vil være taknemmelig, hvis du vil bruge et par minutter på at skrive til mandensmanual@gmail.com eller lægge en kommentar under dette indlæg.

Din identitet, og hvad du skriver, bliver ikke offentliggjort. Da kommentarer her bliver modereret, dukker de ikke automatisk op på siden, og jeg sletter både dem og mails, når jeg har læst dem. Du kan nøjes med alder, køn og geografi, hvis du synes, de sidste spørgsmål er for personlige.

Jeg håber, du vil tage dig tid til at fortælle mig:

Din alder

Dit køn

Hvor du omtrent bor: større by, provinsby eller ude på landet

Hvad du synes er den største udfordring for at møde en partner

Hvilken slags råd der kunne gøre det lettere for dig at nå dine mål i dit kærlighedsliv

Andet: Skriv lige, hvad du har lyst til

Tak for din hjælp!

Ole

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *