Hjem » Kæresten hjælper ham med at få dates

Kæresten hjælper ham med at få dates

Del dette indlæg

Eddy Azar er ung, flot og har en kæreste. Parret beslutter sig for at leve i et åbent forhold med plads til andre partnere ved siden af.

Han bliver dog lidt muggen, da hans kæreste vælter sig i tilbud på Tinder, mens han knap kan få kvinder til at svare, selv om de matcher på dating-app’en. Så han beslutter sig for at eksperimentere og måle sine resultater, som han fører ind i et regneark.

Samtidig beder parret om råd og vejledning på det amerikanske forum Reddit. Svarene kan du læse her.

Måske er det en god ide at crowd-surfe problemet, for Eddys succesrate er kun på godt syv pct. Efter at have swipet til højre over 1.000 gange, har han kun opnået 74 matches. Der er blevet til langt færre dates, hvor mange kvinder endda har brændt ham af, så han ventede forgæves.

Se, nu kan det ikke komme som den store overraskelse, at en kvinde mærker en tornado i indbakken på et datingsite, mens en mand knap mærker en brise. Mænd tager meget oftere initiativet – deraf kvinders fyldte indbakker og dermed tit også en følelse i kvinden af at være stærkt attraktiv.

Men hvem skulle tro, at en kvinde også har et stærkt greb om andre, heteroseksuelle, kvinder? I hvert fald lykkes det Eddys kæreste at hale to aftaler i land til ham, efter at hun har lånt hans telefon og skrevet med kvinderne i hans navn.

Lykkes det Eddy at knække koden til Tinder og få nogle dates? Det kan du følge med i her.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *