Hjem » Kløgtige Christina

Kløgtige Christina

Del dette indlæg

“Jeg kender da folk, der har mødt hinanden på datingsider, og som lever lykkeligt og elsker hinanden højt. Fælles for dem var, at de var åbne og klar til at møde den eneste ene. Men de er få.

Jeg ser langt flere, for hvem dating i sig selv er blevet en livsstil. De møder talløse potentielle partnere, som bare aldrig er helt perfekte, og derfor ikke ’gode nok’ at slå sig til tåls med.

De påstår, at de leder efter kærligheden, men jeg tror, de har glemt, at kærlighed mere handler om følelser end om tjeklister.”

Hende kan jeg altså godt lide, Christina Sederqvist.

Hun er sjov, skarp og plat, når hun laver humor. Og når hun skriver om at være menneske, er hun varm og indsigtsfuld – kløgtige Christina, simpelthen.

Christina Sederqvist blogger om livets almindeligheder og dets dybere lag i BT. Citatet ovenfor er sakset herfra.

Yngre kvinde og klog kone

Indlægget handler om, hvor travlt hendes venner har med, om hun er single eller ej. Og om at hun skal skynde sig at stikke gaflen i en ny kæreste, underforstået: Du bliver ældre og mindre attraktiv som årene går.

“Nu siger jeg bare noget, der lige falder mig ind, okay? Jævnaldrende mænd har det også med at blive ældre… og få rynker, blødere mavser og tyndere hår. Så jeg tror, det er fint nok,” svarer hun.

Frk. Sederqvist har rundet de 40 år, men hun lyder, som om hun har mange flere års erfaring at dele ud af. Jeg vil anbefale dig at gå på jagt i annalerne og finde nogle af de guldkorn, hun gavmildt drysser omkring.

Hendes eget privatliv kender jeg ikke til og skal heller ikke blande mig i det. Men med det vid, charmen og sin kvindelige fremtoning, tror jeg bestemt ikke, hun får brug for Tinder i de næste par årtier. Det gør hun heller ikke selv.

“Undskyld mig – men jeg vil sgu hellere have en stegegaffel i øjet end at skulle på netdating,” skriver hun.

Hvad mener du? Skriv en kommentar.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *