Hjem » Når kvinder siger et og gør noget helt andet

Når kvinder siger et og gør noget helt andet

Del dette indlæg

Den overskrift kan mange mænd genkende. Men inden vi stemmer sindet til surhed, så lad os begynde et helt andet sted, med en dejlig og livsbekræftende historie.

For et par dage siden blev jeg ringet op af en god bekendt. Vi måtte drikke noget kaffe, for der var noget, han gerne ville tale med mig om. Jeg behøver ikke at være læge for at kunne fornemme, at denne situation var lidt akut, så vi lavede en ekspresaftale.

Efter den obligatoriske snak om fælles interesser var jeg lidt spændt, da vi kom til krus nummer to. Jo, det handlede om, at han havde kendt denne her kvinde i et par måneder nu, og så åbnede han posen for en lovsang til hendes sjæl og hendes krop. Hvor dejlig hun var, simpelthen. Han gennemgik også alle de tegn og signaler, hun viste, og de ord hun havde sagt. Dem tolkede han alle som positiv interesse fra hendes side også.

Denne nydelige mand er et stykke oppe i herre-alderen. Og her sad han med strålende øjne og vendte og drejede alle sider af denne fantastiske kvinde. Han var kort og godt forelsket som en teenager.

Jeg lod ham tale og delte glæden med ham. Skulle jeg have fortalt ham, at al nyforelskelse går over igen og, forhåbentlig, bliver erstattet af en mere dyb og rolig form for kærlighed? Det ved vi jo alle sammen, men ingen er så modstandsdygtig over for fakta som en nyforelsket, så jeg holdt min mund. Og hvorfor spolere glæden? Hans skildring var hjertevarm, så jeg også kunne lune mig ved den og glæde mig på hans vegne.

Når kvinder siger et og gør noget helt andet
I den modsatte ende af spektret – både køns- og aldersmæssigt – har vi Tinderslut.
Hun er en kvinde i slutningen af tyverne, der blogger anonymt om sine oplevelser på Tinder. Hun har mange kvindelige læsere i alderen fra 17-18 år til cirka 30. De kommenterer Tindersluts egne oplevelser, de skriver ind med deres egne, og jævnligt bruger de bloggen som brevkasse, når de selv står med et kærlighedsproblem.

Jeg har fulgt med i bloggen gennem nogle måneder, selv om det kræver gode nerver. Ikke på grund af bloggeren selv, for hun er såmænd en moden og kløgtig kvinde. Hun ved, hvad hun kan og vil, for hun har lært af sine erfaringer og bruger dem med fornuft.

Så godt udstyret er mange af hendes læsere desværre ikke, og det har sikkert noget med alder og modenhed at gøre. Men disse unge kvinder skriver ind med spørgsmål og oplevelser, der ofte har et fælles træk i mødet med de unge mænd: Jeg havde besluttet mig for at gøre A og under ingen omstændigheder B. Så gjorde jeg B alligevel, og nu er noget gået galt.

Jo, B handler oftest om sex eller “blot” om at tage med en vildtfremmed hjem efter at have bundet næsten en flaske vodka. Også selv om hun synes, at der er noget underligt ved ham, eller hun ikke føler sig tiltrukket af ham. Hvorefter situationen så udvikler sig i en retning, kvinden ikke havde ønsket sig.

Det uforståelige er, at hun som regel har forudset, hvilken drejning, tingene ville tage, og så gør hun det alligevel, selv om hendes fornuft tilsiger det modsatte. Her kan man så indvende, at en flaske stærk sprit sjældent hjælper på fornuften, men disse kvinder gør også det stik modsatte af deres intentioner i ædru tilstand. Det kan være trist at læse om og nogle gange lettere skræmmende. Men hvad ved jeg? Jeg er en halvgammel stodder.

Den pæne pige
At kvinder siger, de vil gøre et – og så gør det stik modsatte – er ikke nyt. Fænomenet er ikke forbeholdt unge piger. Jeg har oplevet fuldvoksne kvinder sige Tænk, at jeg gjorde sådan… For som regel handler dette om at værne om sit renomme som “pæn pige.”

Selv om en kvinde dyrker sex med dig på første date, skal du nemlig ikke tro om hende, at sådan gør hun også med alle andre (heller ikke selv om det måtte være sandt). Og når kvinder fortæller veninderne om deres erotiske eventyr, skal den pæne piges facade også poleres. Nej, selvfølgelig dyrkede hun ikke sex, fordi hun var liderlig eller bare havde lyst. Men han var så dejlig, og stemningen var så skøn. Pludselig lå vi på sofaen uden tøj på. Jeg aner ikke, hvad der skete…

Men kast selv et blik på denne tindersisters oplevelser. Hun bor stadig hos sine forældre, så hun ville ikke drømme om at tage en tilfældig fyr med hjem. Så de mødtes i stedet på et hotel.

Spoiler alert: Hun er en fornuftig pige med realistiske forventninger, så historien ender godt. Meget bedre end mange af de andre historier, du kan læse på Tinderslut. Men dem må du selv finde, hvis du kan klare at læse dem.

Pas godt på hinanden.

Hvad mener du? Skriv en kommentar.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *