Hjem » Om manden bag

Ego_120715ckJeg hedder Ole Grosen og har været journalist i 25 år. I endnu længere tid har jeg reflekteret over, hvad der sker mellem de to køn.

Jo mere jeg har oplevet, læst og lært om dynamikken mellem mænd og kvinder, des mere er jeg blevet fascineret og forundret. Det er simpelthen en god historie, en af menneskehedens ældste, og som journalist har jeg lyst til at skrive den.

Jeg er far til tre børn, kan lide at cykle, vandre, fiske, flyve med drager og har været på nogle dates.

I Ekstra Bladet skrev Tomas Roar en artikel om Mandens Manual og mig og en anden artikel om nogle af de måder, vi spænder ben for os selv på ifølge Mandens Manual. Disse giver et indblik i nogle af tankerne bag mine skriverier.

Mit websted om journalistik og anden formidling finder du på olegrosen.dk