Hjem » Opfør dig ikke som en skiderik

Opfør dig ikke som en skiderik

Del dette indlæg

Vil du gerne have sex? Fint, du er et normalt menneske. Sex er imidlertid ikke noget, som nogen har krav på. Det fordrer en kvinde, der har lyst til dig, som du har lyst til hende. Desværre kan du også ødelægge dine chancer. Opfør dig ikke som en skiderik, og slet ikke hvis du gerne vil have sex.

Du har sikkert allerede fundet ud af, at kvinder også kan lide sex. Herligt, ikke? Dine erfaringer fortæller dig sikkert også, at kvinder ikke altid er så hurtige til at smide tøjet, som vi mænd er. Slet ikke, når bekendtskabet er splinternyt.

Selvfølgelig er der undtagelser. Der er kvinder, der er helt med på et hurtigt rul i høet men ikke så mange, som der er mænd.

Jo, der er datingsites som Scor og apps som Tinder, og her kan vejen til soveværelset synes kortere. Men normalt kan du regne med, at trusserne ikke falder så hurtigt, som du kan swipe på din telefon. Sådan er det bare.

Så du skal igennem nogle trin af parringsdansen og kurtisere hende, inden det måske ender med sex. Og her skal du først og fremmest opføre dig ordentligt. Opfør dig ikke som en skiderik, for det kan ingen lide – slet ikke kvinder. Kvinder vil have en ordentlig mand.

Træd hende ikke over tæerne
At opføre sig ordentligt har ikke så meget at gøre med at score points som at undgå minuspoints fra starten. Du behøver ikke at mestre parringsdansen på smukkeste vis, men som minimum skal du undgå at træde hende over tæerne. Langt de fleste kvinder vil dog lægge mærke til det og værdsætte det, hvis du opfører dig som en moden mand, der har styr på sig selv.

En af mænds største fejl er at bringe sex på tale for tidligt. Har I kendt hinanden i et stykke tid, vil hun sikkert grine, hvis du laver helikopteren. På første date? Nej, vel?

En anden fejl er at overse, at I endnu ikke er kommet til den samme side i bogen, og at hun ikke føler den samme lyst som dig. Endnu værre er det, hvis du bagatelliserer eller er ligeglad med hendes mening.

En normal, velfungerende kvinde vil nægte at se sig selv som en bolledukke, der skal stå til rådighed for dig. Hvis det er dit syn på kvinder, bevæger du dig derud, hvor selv garvede terapeuter har svært ved at nå dig.

Læg mærke til hendes reaktion
Signalerer hun manglende interesse, hvis du prøver at seksualisere samtalen, for eksempel ved ikke at tage tråden op eller ligefrem udtrykker irritation, er du i gang med det forkerte emne eller på den helt forkerte måde. Fortsætter du ad den kurs, vil hun kun væmmes ved dig.

Uanset om du møder hende i byen, eller I har kommunikeret elektronisk først, er der simpelthen nogle ting, du skal lade være med at gøre:

 • Drop den bare overkrop på profilbilledet
 • Skriv ikke “ska’ du noget i aften?”
 • Pak scorebemærkninger og løgnehistorier langt væk
 • Skrot storhedsvanviddet. Du er ikke kvindekønnets redning
 • Skriv eller sig ikke, hvad du har lyst til at gøre sammen med hende
 • Drop i det hele taget de seksuelle hentydninger
 • Lad være med at sende dick pics

Heldigvis er der nogle ting, der er gode at gøre. Det betyder ikke, at der er garanti for noget som helst. Vil du have garanti, så køb en brødrister.

 1. Vis, at du er interesseret i hende som kvinde – og menneske
 2. Stil spørgsmål, og lær mere om hende
 3. Fortæl om dig selv
 4. Aftal en date
 5. Fortsæt med de første tre punkter fra denne liste på jeres date(s)
 6. Vær glad, og hav noget på hjerte, du kan tale om
 7. Giv hende en sød og velment kompliment
 8. Vær morsom, og smådril hende på en kærlig måde
 9. Læg din hånd på hendes arm, mens du fortæller hende noget vigtigt eller personligt
 10. Aftal et nyt møde, hvis I ikke går hjem sammen
 11. Giv hende et varmt farvelkys på munden, hvis stemningen er til det

Det er langt fra sikkert, at du får sex ved jeres første møde. Og hvad så? Aftal et nyt. Og et til, hvis du har lyst. Har jeres bekendtskab så slet ikke taget nogen fysisk retning, kan du trække dig.

Hvis hun fortæller dig, at det er på tide for hende at komme hjem – alene – modsiger du hende ikke. Overhovedet. Du smiler og siger tak for en dejlig aften. Ethvert forsøg på Øv, jamen vi kunne da også… er mangel på forståelse for hendes ønsker, som hun er i sin gode ret til at have uden diskussion.

Udviser du mangel på respekt for hende, opnår du kun en ting. Hun føler, at du presser hende, og det kan ingen mennesker lide. Hun mister lysten til at se dig igen – sikkert for altid.

Hvad mener du? Skriv en kommentar.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *