Hjem » Politik om privatliv

Om cookies

Jeg har intet ønske om at snage i dit privatliv overhovedet.

Personligt giver jeg ingen oplysninger om dig videre til tredjepart på nogen måde. Jeg lægger hverken cookies på din computer eller giver din mailadresse til andre. Kommenterer du et indlæg, eller sender du en mail, vil du kun fremstå med fornavn eller et alias, med mindre du ønsker det anderledes.

WordPress, som er den tekniske platform, Mandens Manual hviler på, bruger imidlertid cookies for at fungere. Nogle af de standardiserede plug-ins, widgets osv. der giver WordPress dets funktioner bruger ligeledes cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Får du kendskab til, at nogle af disse småprogrammer ikke respekterer det privatliv, vi alle ønsker at have som netbrugere, så skriv til mig, og jeg vil forsøge at finde en bedre teknisk løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *