Hjem » Sådan lærer mænd at hade kvinder

Sådan lærer mænd at hade kvinder

Del dette indlæg

At hade er et voldsomt udtryk i mine ører. Men ordet had har jeg valgt at oversætte direkte fra overskriften “5 Ways Modern Men Are Trained to Hate Women” fra det mere humoristiske cracked.com. Cracked er skrevet med et glimt i øjet – men også med tungen i kinden – så jeg tænker, at artiklen alligevel er læseværdig, for den indeholder også gode iagttagelser. I hvert fald kan den danne grundlag for en interessant debat.

Lad os bare være ærlige og indrømme, at kvinder kan være frustrerende at skulle forstå og forholde sig til. Deres logik er så langt fra vores, at det tit er nemmere at rubricere den som ulogisk.

Vores forbandelse er, at vi er så tiltrukket af kvinder, at det påvirker vores liv og dagligdag. Så langt vil nogle mænd gå, at de tilsidesætter al skam og en fantastisk karriere. Tænk blot på en vis præsident og en ung praktikant.

Om denne forbandelse bygger på genetik, kønshormoner, instinkter, opdragelse eller andre miljøpåvirkninger er ikke så væsentligt. Vi drages af kvinder, og vi bliver ærgerlige, når vi bliver afvist.

Tilsyneladende kan nogle mænd ligefrem tro, at samfundet skylder dem en partner i supermodel-klassen. Ligesom kvinder bliver vi mænd også tæppebombet med reklamer og forbilleder, der viser kvinder så smukke, at kun et lillebitte mindretal kan leve op til dem. Og kvinder – rigtig mange af dem – kan give os visse fysiske reaktioner i bukserne selv på de mest ubelejlige tidspunkter.

Ingen har lovet os, at livet skal være let. Men læs nu artiklen. Skriv meget gerne din mening enten her eller på Mandens Manuals Facebookside. Du kan skrive i tråden under det indlæg, der linker til denne blogpost.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *