Hjem » Spøjst par giver sexråd

Spøjst par giver sexråd

Del dette indlæg

Parterapeuter, sexologer, og hvad har vi. Der er mange, der rådgiver danskerne, når kærligheds- og sexlivet halter. Så stort er udvalget, at du kan få vejledning i lige den smagsvariant, du foretrækker.

Midt i flokken er et par (professionelt og platonisk), der skiller sig ud, Signe V. Bentzen og Tomas Roar. De udgør Ekstra Bladets ekspertpanel, og her er de selvfølgelig udnævnt til sexperter af bladet, der altid har set sig som den frække dreng i avisklassen.

Deres råd er måske ikke bedre end så mange andres, men jeg kan godt lide dynamikken imellem dem, når de stiller sig op foran kameraet. Signe V. Bentzen som den seriøse formidler og Tomas Roar som den lidt platte fyr, der stiller de “dumme” og nærgående spørgsmål – præcis som en journalist skal være.

Signe V. Bentzen balancerer så fint på kanten mellem at være kompetent og samtidig feminin og charmerende, uden at det går ud over hendes seriøsitet. Hun er sexolog og fremlægger sine tanker roligt og jordnært.

Tomas Roar er journalist i klassisk – og især i Ekstra Bladets – forstand. Han er garant for, at sexologens betragtninger ikke bliver så højpandede, at avisens læsere bliver koblet af undervejs. Der skal jo også være noget til husarerne, som man siger i den branche. Han kan både skrive artikler som Fem tegn på du er babsoman, og om hvordan seriøse sexforskere får skudt lumre og personlige motiver i skoene. Så har du et kvarter til overs, så brug det sammen med Seriøse Signe og Tossede Tomas, når han for gud ved hvilken gang hiver den oppustelige lolitadukke op på bordet for at understrege sine pointer. Og så har han en sød måde at give sin kvindelige medvært komplimenter på, som hun – lige så sødt – afviser som den drilske flirt, de også er.

Hvad mener du? Skriv en kommentar.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *