Hjem » Stella har droppet dating

Stella har droppet dating

Del dette indlæg

Så trak hun stikket, Stella har droppet dating. Vel at mærke fordi hun efter et års intensiv jagt on- og offline har fundet en god mand. Edward hedder han, og hun er rigtig glad for ham.

Jeg har tidligere nævnt Stella Grey på Mandens Manual. Under pseudonym har hun skrevet sin klumme Mid-life ex-wife i den engelske avis The Guardian, og i et års tid har jeg fulgt hendes op- og nedture, mens hun forsøgte at komme til tops på dating-bjerget.

Det synes nu at være lykkedes for hende. Når jeg skriver synes, er det fordi jeg tidligere kritiserede hende for at være fornuftig i sin tilgang til dating, hvorefter hun så gjorde omtrent det modsatte af, hvad der tjente hendes interesser bedst. Nemt er det at pege fingre ad andre, men du kan jo selv læse dig igennem hendes gamle klummer, og se om du vil give mig ret.

I de sidste klummer kan du læse om hendes møder med Edward, hendes bekymringer, og hvad der ellers følger med, når hun åbner sig for at finde kærligheden og give den en chance.

Nu er jagten så slut, kan jeg forstå. Kvinden bag masken Stella Grey stopper derfor også med at skrive den ugentlige klumme. Det kan du læse om her, hvor overskriften fortæller, hvordan de to nu går ud mod solnedgangen sammen. Romantisk, ikke?

Den gode Stella Grey beskriver da også malende, hvordan Edward er en helt anden type, end hun drømte om at finde. Han kan overhovedet ikke lave mad. Han vil rejse til køligere egne på kloden, hvor hun foretrækker ferie under de varmere himmelstrøg. Han har små, pudsige vaner, og sør’me om de ikke også stadig fortæller hinanden om deres liv og tanker, mens de ligger i ske og hvad-har-vi.

Lad os lige klappe hesten

Stella Grey har fundet den store og ægte kærlighed, lader hun forstå, og så sidder jeg alligevel med en halvbitter smag i munden og en stærk fornemmelse af, at hun stadig ikke er blevet et hak klogere af et års datingoplevelser.

For hun er forelsket. Dejligt, fred være med det, og jeg håber, at hun og Edward nyder det i fulde drag. Men det er nyforelskelse. Det stadium, hvor vi synes, at alle den andens små særheder er vidunderlige og pudsige på den søde måde. Tænk, at vi elsker hinanden så højt, selv om vores respektive yndlingsrejsemål ligger hvert sit sted på globussen, og jeg altid skal lave maden, fordi du ikke engang kan spejle et æg. For blot at nævne et par af hendes eksempler.

Jo, sådan er det at være forelsket. Det holder tre-fire måneder – i bedste fald et halvt år. Så er de små pudsigheder ikke længere charmerende men derimod irriterende. Det er på dette tidspunkt et par skal overvinde forskellighederne og finde ud af, om de elsker hinanden alligevel, og om der er et godt fundament at bygge et rigtigt forhold på.

Det håber jeg da, at der vil vise sig at være for Stella og Edward. Jeg ville meget, meget gerne læse en klumme fra hendes hånd, der om et halvt år følger op på bekendtskabet, og hvordan det har udviklet sig. Ikke for at være skadefro hvis det viser sig at gå skidt. De fleste forelskelser lider trods alt skibbrud ret hurtigt.

Nej, jeg brænder efter at finde ud af, om denne kvinde i halvtresserne nogensinde bliver klogere, eller om hun – som så mange af os andre – bliver ved med at gentage sine fejl igen og igen. Det kunne både hun og hendes læsere lære noget af.

Hvad mener du? Skriv en kommentar.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *