Hjem » Vil kvinder have en Flink Fyr?

Vil kvinder have en Flink Fyr?

Del dette indlæg

Vil kvinder have en Flink Fyr? Nej, for han er kun flink på overfladen. I virkeligheden manipulerer han med kvinder for at nå sine mål – han er en listepik. Han må ikke forveksles med den gode mand, kvinder gerne vil have, fordi han er solid og reel.

Nogle mænd kan bare det med kvinder. De fleste af os klarer os okay. Vi jubler ikke ligefrem ved tanken om at risikere et afslag, når vi kontakter en fremmed kvinde, men vi gør det, hvis vi ønsker at have en chance hos hende.

Tilbage er en gruppe mænd, der ville synke i jorden af skam og frygt, hvis de skulle kommunikere åbent med en kvinde. De er bange for at ryste på både hænder og stemmebånd, hvis de skulle tage initiativet, fordi de er for skrøbelige til at kunne klare et afslag.

De forsøger i stedet at være smarte og bruge en taktik, som de håber både vil give dem resultater og beskytte deres selvværdsfølelse: De lader kvinden gøre hele arbejdet.

Lyder det smart? Ja. Virker det? Nej, overhovedet ikke og nu skal vi se på hvorfor. Lad os kalde den typiske Flinke Fyr Adam og kvinden, han er interesseret i, for Eva.

Adam vil gerne være kæreste med Eva og have sex med hende. Men han hverken fortæller eller signalerer det til hende. I stedet opfører han sig som den gode, altid lyttende og forstående ven. Han hjælper hende med alle mulige ting, henter og bringer hende, går med hende på indkøb, ser film og spiser sammen med hende.

Ja, faktisk gør den Flinke Fyr alt det med kvinden, som kærester normalt gør sammen. Altså bortset fra sex. Den Flinke Fyr foregiver, at de to har et rent venneforhold uden bagtanker fra hans side. Hvad den Flinke Fyr aldrig fortæller hende er, at han håber en dag at kunne bytte kammeratskabet ud med et rigtigt forhold, hvor sex naturligvis indgår.

En bangebuks der frygter afslaget
Når den Flinke Fyr holder sin sande dagsorden skjult, er det også fordi, han frygter, at kvinden ikke er interesseret i sex – eller i hvert fald sex med ham. Hun siger derimod ikke nej til at have en god ven, der altid hjælper hende uden at kræve noget til gengæld.

Så Adam opfører sig, som om han er en sådan ven. Hans hensigt er, at Eva skal opdage, at han er så fantastisk, at hun forelsker sig i ham. At han lader som om, han ikke er interesseret i sex med hende skal yderligere få ham til at fremstå som en sand gentleman. Ja, faktisk synes Adam, at Eva ville være et skarn, hvis hun sagde nej til ham, når han nu er sådan en Flink Fyr.

Har Adam måske ikke trøstet Eva, når hun var ked af det? Når hun brokkede sig over mænd i almindelighed eller i særdeleshed en bestemt mand, hun var forelsket i, lyttede Adam så ikke tålmodigt? Var han ikke altid klar til at bekræfte hende i, at alle mænd er nogle båtnakker, og at han, som hun var forelsket i, var en lumpen Don Juan, der bare var ude på sex, hvorefter han forlod hende og sårede hendes følelser?

Nu mener Adam, at tiden er inde til, at Eva skal komme til den rette konklusion, som han selv har lagt nydeligt til rette lige foran næsen på hende: At mænd er nogle liderlige slubberter alle sammen. Bortset fra én eneste. Og det er selvfølgelig Adam selv. Han er høflig, hjælpsom og udstyret med et stort hjerte og ædle følelser. Han bager skam ikke på sin veninde, og hvis hun spurgte ham, ville han aldrig indrømme, at han nærede romantiske følelser for hende.

Alt er klar til, at Eva kaster sig om halsen på Adam, mens hun med hæs stemme hvisker: “Hvorfor så jeg ikke med det samme, at alle andre mænd er nogle fjolser, men at du er den helt rigtige for mig, Adam? Åh, tag mig. Jeg er din!”

Derfor falder hun ikke for uærlige tricks
Den Flinke Fyr venter og venter på, at kvinden skal forelske sig i ham og selv transformere venskabet til et seksuelt forhold. Men det sker ikke, og det er der flere grunde til.

Han er bange for et afslag, så han spørger aldrig, om hun vil være hans kæreste. Kvinder vil have en modig mand, der tør løbe en risiko. Hvorfor skulle hun finde ham sexet, når han ikke opfører sig som en mand?

Kvinder er også bange for et afslag (endnu mere end mænd er), og det ville hun risikere, hvis hun tog initiativet.

Han opfører sig i bedste fald som en kammerat, eller snarere som en veninde. Dem bliver kvinder ikke tiltrukket af, for man går ikke i seng med sine venner, og det er yderst sjældent, man pludselig forelsker sig i dem.

Den Flinke Fyr er falsk. Han foregiver at være en ven men har sin egen, egoistiske dagsorden, der handler om at liste sex ind i bekendtskabet ad bagdøren. Mange kvinder gennemskuer denne taktik. Denne listepik er i nær familie med narrefissen – en type som mange mænd har svært ved at genkende og gennemskue.

En helt anden mulighed er, at kvinden er fuldstændig klar over, hvad den Flinke Fyr er ude på. Men hun nyder hans opmærksomhed og ivrighed efter at opvarte hende. Han er god at have ved hånden, hvis hun keder sig. Og han er aldrig længere væk end en sms – så står han ude på hendes dørmåtte, klar til at lytte, trøste eller underholde hende. Så hun spiller med, fordi hun får noget ud af situationen.

Vær en god mand – ikke en Flink Fyr
Adam opfører sig smålusket og er ikke en sand ven. Han ser sig selv som en Flink Fyr, men han er i virkeligheden en listepik. Groft sagt er hans plan at liste den ind i Eva, uden at hun opdager det.

Vær aldrig sådan en listepik over for en kvinde. Vær et godt og solidt menneske, vær en mand med selvtillid og selvrespekt.

Flirt med hende, dril hende lidt og vis, at dine hensigter med hende udspringer af, at du har en seksualitet. Det betyder ikke, at du skal fri til hende eller vælte hende omkuld i den første høstak, du får øje på. Men du skal sørge for, at tingene mellem jer sker i en atmosfære, som du præger med romantik og sensualitet i den mandige udgave.

Er det så en garanti for, at hun vil forelske sig i dig? Overhovedet ikke. Men det er det bedste forsøg, du kan gøre, og du har kun ét skud i bøssen. Siger hun nej tak, er det game over. Hun vil ikke have dig, og det er surt. Men så kan du trøste dig med, at du gjorde, hvad du kunne. Det gør du også med den næste kvinde, du bliver tiltrukket af. Og den næste igen, lige til det lykkes for dig.

På et tidspunkt vil det lykkes for dig, netop fordi du løber risikoen, indser nederlaget og kommer hurtigt videre. Listepikken bliver hængende i årevis, mens hans løg bliver længere og længere.

Hvad mener du? Skriv en kommentar.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *